0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Maatregelen

Architraven afhalen in Eindhoven

Bij een bestelling kunt u ervoor kiezen om de architraven, sokkels of plintneuten af te komen halen in Eindhoven/Veldhoven. Dit bespaart u niet alleen geld, u heeft de deurlijsten ook direct in huis. Zo kunt u er al direct van genieten. U kunt de architraven afhalen aan de Habraken 2152B in Veldhoven (5507 TH).

Sinds kort genieten wij namelijk van een nieuwe showroom, waar u niet alleen uw deurlijsten kunt afhalen maar ook kennis kunt maken met onze gehele collectie. U vindt hier onze unieke collectie plinten, deurlijsten en vensterbanken. Tevens kunnen wij u hier voorzien van persoonlijk advies omtrent uw situatie. Let op! Onze showroom is op het moment nog alleen geopend op afspraak. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u vooraf eerst contact met ons op te nemen. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat.

Architraven aanbod

Wij leveren de architraven direct uit voorraad, op deze manier kunt u ze ook direct komen halen. Onze voorraad bestaat uit verschillende deurlijsten die elk gecombineerd kunnen worden met bijpassende plintneut. Tevens heeft u bij ons de keuze uit elke gewenste maat, kleur en dikte.

 

 

Deurlijsten 60-70mm

Subtiel

Bekijken

Deurlijsten 94-100 mm

Klassieker

Bekijken

Deurlijsten 135-140mm

Authentiek

Bekijken

Deurlijsten

Bekijk alles

Bekijken
 

MDF Deurlijsten bestellen

In verband met het verpakken en klaarmaken van uw architraven kan het handig zijn dat u eerst de MDF deurlijsten online besteld. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de deurlijsten direct klaarliggen en hebben we uw gegevens al bij de hand.

Waar kan ik de architraven afhalen in de buurt van Eindhoven?

U kunt de architraven komen afhalen aan Habraken 2152B in Veldhoven (5507 TH). Onze showroom is uitsluitend geopend op afspraak.

Als u vertrekt vanaf het centrum van Eindhoven is onze showroom slechts een kwartiertje rijden. U rijdt richting Eindhoven Airport via de A2. Vervolgens verlaat u de A2 ter hoogte van de Anthony Fokkerweg, waarna u links afslaat. Rij richting het Park Forum, die vervolgens overgaat in de Oersebaan. Op de tweede rotonde die tegenkomt, neemt u de derde afslag links richting Habraken. U vindt ons aan uw linkerkant, op nummer 2152B. Hier staan we al op u te wachten met een lekker kopje koffie of thee.

Andere routes

 

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl